Få en gratis konsultasjon i dag

Trykkeri og Bokbinding
for alle type bøker og blader

Velg oss for å få det beste designet og oppsettet til dine bøker. Vi lager alle våre bøker og blader til deg og din bedrift på den mest effektive og mest miljøvennlige måten i Norge. Ta kontakt med oss hvis du ønsker det beste!

Fantastiske kunder

Ansatte

Antall bøker produsert

Oppstart

slektsbok chn design chn chendesign.no

Illustrasjon fra Chndesign.no

Vi har hatt kunder som

Chn Design

Nyskapende Design & Illustrasjoner

Fjellsikt

Fotografi

Natur.Media

Fotografi og Webdesign

Fjellvett.info

Fjellvettreglene

Service

Trykkeriet

Vi er en total leverandør til alle typer publikasjoner, bøker, tidsskrift og grafiske tjenester. Tar på oss små og store oppdrag for alle som behøver en god bok å lese i. 

Design

Design av alle type bøker, kataloger o.l Typografi og bildebehandling etter ditt ønske. Vi designer alt du behøver for å få dine lesere engasjert og tilfreds. 

Markedsføring

Ønsker du at vi står for markedsføringen av bøker, tidsskrifter,  kataloger m.m 

Om oss

Fakta

Vi har rundet over 20 ansatte og tilbyr det aller meste innen trykking og publisering av bøker, blader, tidsskrifter, veifinninger i Norge. Vi tilbyr våres flotte designer stab som gjør det du har på papiret til en magisk virkelighet. Våre driftsinntekter var på 45 millioner kroner i 2021 og eiendeler på over 110 millioner kroner.

Ønsker du en bok du kan skryte av? Spør oss om råd og trykking. 

Jobbe hos oss?

Vi søker alltid folk som vil og har lyst! Er du en kreativ sjel med en dæsj kunnskap innen fagfeltet våres? Ta kontakt med oss i dag for en samtale. Kanskje vi er din nye arbeidsgiver? Psst, vi betaler våre arbeidere gnaske godt.