På let etter en ny nettside?

Natur.media kan tilby en enkel nettside. Alt på en side, 2-4 sides nettside. Vi lager nettsidene våres av WordPress og Tema fra Divi og kan gjøre dette for private og bedrifter. Vi gjør nettsiden din optimalisert for søkeresultater.

Vi kan sette opp webhotell for deg, samt domene hvis det er ønskelig.

Kjapp nettside med CDN

Vi kan sette opp Content Delivery Network (CDN) for deg hvis du ønsker det, da vil et tilleggspris på 150,- per måned* tilkomme. Da bruker vi CDN fra en partner. Hvis du ikke ønsker dette vil vi fremdeles ha CDN fra Cloudflare som er gratis.

SEO Optimalisering av Natur.Media. Sitelinks og topp søkeresultat

Nettside med SSL

Vi setter også opp Secure Sockets Layer (SSL) for din nettside uten noen ekstra kostnad. Dette vil også gjøre at nettsiden din blir fullstendig optimalisert for google søk der Google prioriterer nettsider som har SSL. Det viktigste er å gjøre nettsiden din så sikker som mulig.

Service

Vi har mulighet til å lage en enkel, oversiktig, rask og optimalisert nettside for deg. Alle foretrekker en ren og enkel nettside med informasjon om din bedrift eller deg som er privatperson. Vi optimaliserer nettsiden din slik at den er responsiv alle platformer.

Har du ditt eget lokale eller biler/utstyr vil vi komme å ta noen bilder av det du ønsker å ha på nettsiden, gratis – slik at vi bruker våre egene bilder til nettsiden.

Webdesign

Nettside for private og bedrifter. vi laget nettsider ved bruk av CMS systemet WordPress og temaet Divi hvor mulighetene er mange.

U

SEO

Vi bruker Google Analytics og SEO Framework + XML-Sitemap slik at nettsiden din blir så synlig som mulig.

Webhosting

I tillegg til nettsiden er det hosting av domene og nettsiden – dette kan vi sette opp for deg helt gratis* – Årlige kostnader kommer i tillegg.

Hva er Sitelinks?

Sitelinks er «sub-linker» under beskrivelsen av nettsiden din. Som du ser under, et søkeresultat den 26.08.2021 så vises «Om Oss», «Butikk», «Blogg», «Kontakt Oss», «Galleri» og «Ønkser du ny Nettside». Disse lenkene kan ikke legges opp av noen brukere, disse er automatisk satt opp av Googles algoritmer. Disse lenkene kommer hvis Google syntes disse er nyttige for nettsiden og dine brukere. En mulighet til å få disse opp er å ha en SEO optimalisert nettside som for eksempel; Optimaliserte lenker, meny med lenker til de viktigste sidene, bruk innvedig lenking til andre sider på nettsiden, og SEO for alle sidene dine. Sitelinks kan komme å gå, så hvis dine forsvinner så kan det hende det kommer tilbake igjen. 

SEO Optimalisering av Natur.Media. Sitelinks og topp søkeresultat

Priser

Vi forutsetter at meteriell som tekst er ferdig skrevet til de forskellige seksjonene. For eksempel; Om oss, hva du tilbyr av tjenester o.l

Ønsker du mer enn 3 sider så vil 550,- per side tilkomme.

Ta kontakt med oss

Velg en av pakkene

Godtar du at vi mottar din mail og din melding og kan besvare deg?

2 + 9 =