Natur.Media ulv og tekst logo - Laget av Kenneth Hauen

Cookies – Informasjonskapsler

Personvern og Cookies siden er ment for Natur.Media, sider under Natur.Media og dens sub-domener.

Cookies eller informasjonskapsler som det på godt norsk heter

Høres dette litt sprøtt ut? Vell, cookies på nettsider er faktisk en flott og god ting.

Slik bruker vi informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du besøker nettsiden vår, samtidig som vi kan yte vårt beste for å gi deg det du trenger.

Vi benytter informasjonskapsler (også kalt cookies). Dette er små biter data som lagres på datamaskinen eller mobiltelefonen din av nettleseren du bruker. En informasjonskapsel tilhører et bestemt nettsted, og kan ikke leses av andre nettsteder. I tillegg til informasjonskapsler bruker vi script fra tredjepart som f.eks Google o.l. Vi samler også inn din posisjon til å viset Været der du er. Vi bruker ikke din IP. til noe annet enn å vise det flotte Norske været. Du kan blokke dette, da vil bare Oslo vises :/

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene våre for at:

  • Nettsidene skal fungere teknisk
  • At Vær plugin viser været i din posisjon(din IP-adresse)
  • Nettsidene kan tilpasses din bruk, dine valg og dine innstillinger
  • Vi kan samle statistikk på hvordan nettsidene brukes, og dermed kunne forbedre tjenestene våre.
  • Også for å gi deg en kjempe god opplevelse.

Du kan slå av og på informasjonskapslene selv og posisjonen, bortsett fra de tekniske. Disse må være på for at nettsiden skal fungere 100%.
(endre ved å trykke på «Til mine lagrede valg i venstre hjørnet)

Vi bruker Google Analytics/Bing Clarity til å innhente informasjon om hvor besøkende er fra. Dataene som samles i Google Analytics blir informasjonen om ditt bruk lagret på Googles servere i USA. Vi bruker også Google Adsence(vi har ikke reklame på våre nettsider! – vi vil heller ikke vises i reklamer på andre nettsider!)

 

Kan jeg skru av Informasjonskapslene «cookies»?

Du kan selvfølgelig skru av cookies, men gjør du dette kan du risikere å få en dårlig brukeropplevelse på nettsidene du besøker. Men hvis du allikevel ønsker å gjøre dette så følge lenkene under:

Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari

Loven om cookies

Alle som tar i bruk denne typen lagring av data på sine nettsteder, plikter å opplyse om det i følge i § 2-7 b i ekomloven.

Loven krever at du gir samtykke til bruk av cookies. Hvis du bruker dette nettstedet med innstillingen for cookies slått på i nettleseren din, betyr det at du har gitt dette samtykket. Du har alltid mulighet til å slå dette av i din nettleser men, husk at dette vil ødelegge brukervenneligheten på alle nettsidene du besøker.

1.0 Personopplysninger

Personopplysninger er opplysninger som kan knyttes til en enkeltperson. Behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av reglene i den norske personopplysningsloven, som implementerer EUs personvernforordning (Regulation 2016/679, også kjent som GDPR), samt øvrig relevant regelverk. Natur.Media er bevisst at vi plikter til å sørge for at personopplysninger blir håndtert på en tilfredsstillende måte.

Innsyn, korrigering og sletting

Hvis du som kunde kontakter oss og ber om å få vite hva vi har av informasjon om deg, så vil du få en konkret oversikt overlevert innen 10 virkedager. Ønsker du å slette din profil kan du kontakte oss på e-post: bnaturmedia@gmail.com

 

Hva vet vi om deg og hva bruker vi dataen til?

Alle data vi lagrer om deg har du skrev inn ved for eksempel kontaktksjema, bestilling av veggbilde. Finner du ut at du ikke ønsker å ha denne informasjonen hos oss kan du når som helst få dette slettet fra våre databaser. Personopplysninger du avgir til oss brukes i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjepart. Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge det er et behov for dette. Når det ikke lenger er et behov, vil opplysningene bli slettet.

Vi bruker ikke persondata til profilering eller markedsføring med mindre vi ber om ditt samtykke til dette. All markedsføring gjennomføres i henhold til gjeldende lovgivning. I våre databaser har vi oversikt over informasjon vi lagrer om våre kunder som har registrert seg ved bestilling. Vi lagrer relevant og nødvendig informasjon om kundene våre. Vi har oversikt over hvem vi utveksler data med. Data som videresendes er kun det nødvendige av informasjon for å kunne gjennomføre en bestilling eller et markedstiltak. Våre leverandører er databehandlere og har ikke rett til å bruke din informasjon til noe annet enn det som har med din bestilling å gjøre.

3. Hvor lenge oppbevarer vi personopplysningene?

Vi lagrer personopplysningene dine så lenge de er nødvendige for formålene de ble samlet inn og behandlet for, med mindre lov eller forskrift krever at vi lagrer dem lenger. Etter det blir de slettet eller anonymisert.

Når slettes data fra Natur.media

  • Kontoer som er inaktive blir slettet etter: 3 måneder (det er ingen mulighet til å registrere seg på nettsiden)
  • Ordre som er lagt i kassen, men ikke fullført blir slettet etter: 7 dager(det er ingen mulighet til å bestille veggbilder – ta kontakt ved bestilling)
  • Ordres om har mislykkes slettes etter: 5 dager(det er ingen mulighet til å bestille veggbilder – ta kontakt ved bestilling)
  • Ordre som er kansellert slettes etter: 3 dager(det er ingen mulighet til å bestille veggbilder – ta kontakt ved bestilling)
  • Ferdig og betale ordre slettes etter: 10 år (så lenge nettsiden er oppe)(det er ingen mulighet til å bestille veggbilder – ta kontakt ved bestilling)
  • STRIPE data slettes etter: N/A – Se STRIPE sine tjenester.

4. Annonser

Denne nettsiden har ingen annonser, ennå!

5. Personvern Innstillinger

Du har godtatt Informasjonskapslene og Personvernet da du trykket på «Jeg forstår» når du første besøkte nettsidene(Alle domener over eller under natur.media.

6. Hvordan slette, endre be om dine lagrede data?

Da kan du sende oss en melding / mail og spørre om å få din konto slettet (kontoen blir permanent slettet).
Du kan slette cookies ved å trykke på Hengelåsen ved nettadressen å gå inn på informasjonskapsler å slett.
OG du kan blokke posisjonen din ved å trykke blokk, men da vises været bare for oslo.

Ved registrering på Natur.Media har du mulighet til å få all informasjon der. Du godtar våre retningslinjer, vilkår, cookies personvern når du oppretter en konto.

 

7. Aldersgrense for natur.media

For å benytte deg av våre tjeneste, for eksempel kjøpe bilde må du være 18 år. Men for å bruke nettsiden, se på bilder o.l er det ingen aldersgrense.

8. natur.media og nettsider under natur.media forbeholder seg retten til

.. å endre personvernet, garanti, regler, opphavsrett uten å måtte informere om dette. Natur.Media er IKKE registrert som Enkeltpersonforetak/AS eller som et foretak.