Nordfoto.no kan du oppleve natur bilder og landskapsbilder fra Norge, fototips og teknikker, turer i Norge, tips til turmat og fjellvettreglene

Alle betingelser for kjøp av Vegbilder / Bildefil.

Betingelsene er ment for denne nettsiden, og dens sub-domener.

Alle betingelser for kjøp av Veggbilder, bilder eller bildefil.

Betingelsene er ment for denne nettsiden, og dens sub-domener.
Avtalen og Partene Parter Selger er «Nordfoto.no» & «Kenneth Hauen»

Kjøper er den som foretar en, eller flere bestilling(er) via butikken på Nordfoto.no, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Betingelser, salgsbetingelser, angrerett og vilkår og Reklamasjon for kjøp av Veggbilder Garanti & Reklamasjon

Nordfoto.no tilbyr garanti for kjøp av veggbilde. Dette gjelder hvis bildet har synlige skader som følge av sendingen eller ved produksjon,
her vil reklamasjonen tre inn. Husk: Nordfoto.no ser alltid over bildet før det sendes til deg. Du har 14 dager etter du mottok bilde fra oss til å si ifra, etter 14 dager vil garantien gå ut. Hvis du skulle motta et bilde som har synlige skader eller merker kan dette
erstattes med eksakt samme veggbilde(samme mål, motiv og materiale).

 

Angrerett

Du kan åpne emballasjen og undersøke varen. Hvis du gjør for omfattende undersøkelser, eller varen blir skadet, kan du risikere at du ikke får tilbake hele beløpet. Det er fjorten dager angrerett etter kjøp, denne begynner når pakken er overlevert til deg – ved angrerett må veggbildet returneres til Hauen.art.

 • Husk; Bilder av skader/bildet skal fremlegges ved angrerett.
 • Du må stå for returkostnaden selv.
 • Du står også for at veggbildet kommer i samme stand og fatning ved retur eller på ingen annen måte forringet.
 • Produktet må returneres i den samme tilstanden som du mottok det, og det må være i originalemballasjen og bobleplasten.

Hvordan foregår retur. Hvis du velger å benytte deg av angreretten så må du kontakt oss via « kontakt » eller epost: post [at] nordfoto.no innen 14 dager. Du vil da motta informasjon om retur adresse og det nødvendige. Når vi har mottatt returen fra deg kan vi bestille nytt veggbilde i samme motiv, materiale og størrelse eller refundere kjøpsbeløpet, dette er opp til deg.

 

Kjekt å vite.

 • Innen 14 dager etter du mottok veggbildet må du kontakte oss ved bruk av angreretten.
 • NB: Være oppmerksom at du dekker kostnadene til frakten av veggbilde til oss ved retur.
 • Vi tar ikke i mot pakker som sendes ved postoppkrav!
 • Ved retur så bruk veggbilde emballasjen som fulgte med samt bobleplasten o.l.
 • Du er ansvarlig for transportrisikoen for returen.
 • Ved retur skal veggbilde være 100% i samme stand da du mottok den. Når vi har mottatt returen fra deg og etter undersøkelse av retur vil kjøpesummen tilbakeført til samme bankkonto som ble benyttet ved betaling.
  Husk: Dette kan ta inntil 14 arbeidsdager.

 

Hvordan foregår angrerett på Bildefil.

Hvis du har kjøpt en bildefil og lastet den ned fra nettsiden har du ingen angrerett!
Har du derimot kjøpt bildefil men ikke mottatt lenken til filen kan du bruke angreretten din.

 • Angreretten faller bort når du har mottatt denne linken per epost.

Du vil også motta lisensavtale i mappen der du laster ned bildet, dette godtar du automatisk ved kjøp. Som alle andre steder så les vilkårene og opphavsretten før du benytter deg av bildefilen.

 

Salgsbetingelser

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg, på oppgitt epost adresse. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen du har gjort. Gjør den ikke ikke det må du ta kontakt med oss med en gang slik at vi kan rette opp i det – dette må gjøres umiddelbart.

Ordre på et veggbilde blir lagt til for bestilling mellom 1-2 dager etter ordre er mottatt og betaling er bekreftet(-bankoverføringen tar ca 1-2 dager)
Du godtar at du er myndig når du bestiller veggbilde fra oss.

 

Priser

Alle priser er det du ser på totalsummen. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m. nordfoto.no gratis frakt i Norge – Frakt til Svalbard forekommer det frakt kostnad på 259,- Etter bestilling får du en epost med din bestilling, samt angrerettskjema og vilkårene og betingelsene, de samme du lesere her. Vi begynner bestilling av veggbildet etter betaling er gjennomført og mottatt.

Vi forbeholder oss retten til å avvise bestillinger som har blitt utsatt for feil-prising på produkter når som helst.

 • F.eks: 1.200,- istedenfor 2.200,- (ved slike feil blir kjøpesummen refundert etter vurdering)

 

Betalingsmåter

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp gjennom bank- eller kredittkort. Vi benytter oss av STRIPE og PAYPAL som de største i verden og sikreste betalingsløsninger. Selgeren kan kreve betaling for varen fra det tidspunkt den blir bestilt på nettsiden.
SIKKER NETTBETALING VIA STRIPE og PAYLPAL: VISA / MASTERCARD Stripe har Strong Customer Authentication (SCA) 2 steg autentisering og 3D Secure betalings metoder, så du kan være 100% sikker på at dine betaling er i gode hender. Din betaling blir trukket umiddelbart fra ditt oppgitte visa/mastercard.
Du kan også velge mellom visa/mastercard eller Google Pay/Apple Pay – Ved bestilling av eiendom/lokale/boligbilder vil bankoverføring/Vipps være aktuelt.

 

Beskyttelse av Personopplysninger

Vi vil aldri selge opplysninger til andre parter, enn til de parter der du krever dette(F.eks: Posten, Bring o.l)
Betalingsinformasjon blir ikke lagret på nettsiden eller våres servere, dette er fordi du benytter deg av en tredjeparts betalingsløsning, PayPal og Stripe.

 

Levering & Forsinkelse

Oppdatering; 2023 – Det kan fremdeles forekomme noen forsinkelser ved sending av veggbilde.

Nordfoto.no påtar seg ikke ansvar for forsinkelser forårsakes av hendelser som vi ikke har kunnet gjøre noe med som for eksempel: allmenn arbeidskonflikt, ekstreme værforhold, lynnedslag, terrorangrep, krig, brann, bestemmelser der myndighetene endrer, tekniske feil eller problemer, feil med elektrisk forbindelser, telefon- eller dataforbindelse eller annen kommunikasjon feil eller problemer, samt feil, problemer eller forsinkelser i tjenester fra underleverandør på grunn av hendelser som nevnt. Disse omstendighetene skal gi Nordfoto.no fritaksgrunner som medfører fritak fra skadeserstatning eller andre sanksjoner.

Levering av et/flere veggbilder skjer på den måten og på det sted som er angitt på ordrebekreftelsen du har mottatt. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det. Når du skriver inn leveringsadresse så pass på at denne er korrekt, veggbildet blir sendt til adressen du har oppgitt. Levering er skjedd når kjøperen, eller hans representant, har overtatt veggbilde.

 

Rett til å klage

Vi skal selvfølgelig løse eventuelle tvister i minnelighet og gjør alt for at du skal ha en trygg handel. Dersom dette ikke lykkes kan man kontakte Forbrukerrådets nettside.

Natur.Media forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst. Disse vilkårene og betingelsene er skrevet av Kenneth Hauen. 

Sist endret den 01 Januar 2023